Παροχές

Ποιοτικές Παροχές

Σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις τους και να κοινωνικοποιηθούν μέσα απο την ενθάρρυνση και καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών κι εξειδικευμένου προσωπικού

img-fluid

Μεσημεριανό Γεύμα

Υγιεινά γεύματα που παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας με προσεγμένα και φρέσκα υλικά. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες.

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά εντάσσονται στο πρόγραμμα των παιδιών 2 φορές την εβδομάδα. Η προσέγγιση της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών γίνεται μέσα από την ενεργητική μάθηση. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες που εντάσσονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα έρχονται αβίαστα σε επαφή με την ξένη γλώσσα. Δραστηριότητες όπως κολάζ, ζωγραφική λέξεων, τραγούδια, ομαδικά παιχνίδια.

img-fluid
img-fluid

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Εξοικείωση όλων των παιδιών με τις απλές λειτουργίες και χρήσεις της τεχνολογίας και του υπολογιστή. Για όσους το επιθυμούν παρέχονται 1 φορά την εβδομάδα εξατομικευμένα μαθήματα εκπαιδευτικού περιεχομένου, πάντα ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού.

Μουσικοκινητική

Μάθημα που παρέχεται δύο φορές την εβδομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό. Πρόκειται για συνδυασμό μουσικής και κίνησης που λατρεύουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τα μουσικά όργανα, τον ρυθμό και τον χρόνο.

img-fluid

Μέσω της κίνησης εξοικειώνονται με τα μέρη του σώματος, βελτιώνουν την ισορροπία τους και διοχετεύουν την ενέργειά τους. Το παιδί μαθαίνει να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες…παίζοντας!

img-fluid

Σχολικό Λεωφορείο

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από έμπειρο προσωπικό (οδηγός – συνοδός). Το σχολικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Παιδίατρος

Επισκέψεις στον χώρο του σχολείου μας από παιδίατρο. Εξετάζει όλα μας τα παιδιά χωρίς επιβάρυνση προς τους γονείς.

img-fluid
img-fluid

Συμβουλευτική Γονέων

Γνωρίζοντας ότι ο γονεϊκός ρόλος δημιουργεί καθημερινά απορίες και άγχος, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς συντονίζοντας στον χώρο μας απογευματινές συναντήσεις γονέων με εξειδικευμένους συνεργάτες του σχολείου μας!

Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο σχολείο μας, είναι δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται και προαιρετικές! Σε κάθε συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απορίες σας.