Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνεται:

Εικαστικά

Επαφή με ποικίλα υλικά με στόχο την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, της φαντασίας και της δημιουργικότητας

Κουκλοθέατρο

Ως μέσω αγωγής και ψυχαγωγίας το κουκλοθέατρο παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του νηπίου και στην καλλιέργεια των αισθήσεών του. Προσφέρει στο παιδί ένα παιχνίδι αλλιώτικο, μαγευτικό με βασικό συστατικό μια κούκλα! Μια κούκλα φτιαγμένη από πηλό, από πλαστικό, από μια ξύλινη κουτάλα , από ζυμάρι…

Προμαθηματικές Έννοιες

Μέσα από την βιωματική μάθηση το παιδί επεκτείνει τις μαθηματικές του γνώσεις και τις εφαρμόζει σε νέες καταστάσεις. Στην προσχολική ηλικία τα παιδιά κατανοούν σταδιακά την έννοια των αριθμών, των σχημάτων , των μεγεθών και τις χωροχρονικές σχέσεις. Στο σχολείο μας προσπαθούμε πάντα μέσα από ενδιαφέρουσες για τα παιδιά δραστηριότητες να εφαρμόζονται τα μαθηματικά στα όρια των δυνατοτήτων κάθε ηλικίας.

Μουσική

Μουσικοκινητική Αγωγή

στόχος μας τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική και το τραγούδι και να αποκτήσουν θετική στάση απέναντι στην μουσική. Έρχονται σε επαφή με διάφορα μουσικά όργανα και παιχνίδια.

Εκπαιδευτικές Εκδρομές

Παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο σχολείο μας

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών πηγαίνουμε εκδρομές σε θέατρα ή μουσεία και ακόμα όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν τα παιδιά παρακολουθούν εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα στον χώρο μας!

Ανάγνωση Παραμυθιών

Ανάπτυξη προφορικού λόγου - επικοινωνίας

Στο χώρο μας διαμορφώνονται ποικίλες επικοινωνιακές καταστάσεις. Κάθε παιδί να έχει την ευκαιρία να διηγείται τις εμπειρίες του και να συμμετέχει στις συζητήσεις της «παρεούλας» ώστε να βελτιώσει και να εμπλουτίσει το λόγο του.

0

Επαγγελματίες

0

Ευχαριστημένοι Γονείς

0

Χαρούμενα Παιδιά

img-fluid

Το Εκπαιδευτικό Μας Πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα χωρίζεται σε τομείς, του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού σταθμού.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.